Conservativa

Obturacions (empastes)EndodònciesIncrustacions

………………………………………………………………………..::.
Obturacions (empastes)

Des de fa aproximadament uns 15 anys només es realitzen obturacions amb materials no metàlics, composites i ceràmiques.

Hem abolit totalment la pràctica d’empastes amb amalgames, especialment per no utilitzar el principal component: el mercuri. El qual es tòxic i verinós per al cos humà.

Tipus:

Composites: Son els empastes més senzills i economics. Hi ha hagut una gran revolució en aquest camp, i des dels seus inicis que eren força defcients, hem arrivat a un grau de perfecccionament gràcies a l’avançada tecnologia de fabricació que permet realitzar tractaments de molta més qualitat.

Ceràmics: Son sempre incrustacions ja que no es poden realitzar en boca directament, degut a que la ceramica necessita de coccions a altíssima temperatura. En els nostres inicis aquest tipus de tractament es realitzava al taller protèsic dental i posterioment s’incrustava a la peça dental del pacient.

Actualment treballem amb tècniques directes combinant la informàtica i la robòtica, tallant al moment blocs de ceràmica fabricats a empreses especialitzades.

-Tornar al menu-

………………………………………………………………………..::.

Endodòncies

Quan la càries ja ha afectat el nervi de la peça dental, tenim la necessitat de devitalitzar la peça perque passi el dolor, sense afectar les estructures que donen suport a la peça afectada.

Actualment fem servir un tractament d’endodòncia mecanitzada i guiada digitalment.

La finalització de la ondodòncia sempre es una obturació o un empast, però quan les parets naturals de la peça han quedat molt fines perque la càries era molt gran es molt important col.locar una funda sobre la peça per evitar les fractures, que solen ésser molt freqüents en aquest tipus de casos.

-Tornar al menu-

………………………………………………………………………..::.

Incrustacions

Es poden realitzar com obturació per acavar una endodoncia.

Hi ha dos tipus:

Metàliques: En aquest centre s’utulitza sempre l’or, com a material d’elecció, degut a la seva noblesa com a material més saludable per al cos humà. Aquest tipus de tractament s¡’ha de realitzar en el taller protèsic.

Ceràmiques: Actualment es realitzen directament a la clínica per un sistema informàtic de robotització. Utilitzant ceràmiques feldespàtiques d’altíssima qualitat.

-Tornar al menu-

………………………………………………………………………..::.